93 742 60 89 / 655 02 97 63
Idiomas

Centre de podologia a Barcelona | Amb Bon Peu

SERVEIS DE FISIOTERÀPIA

En el nostre centre de podologia a Barcelona hem complementat els nostres serveis amb tractaments de fisioteràpia.

FISIOTERÀPIA

És l’art i ciència del tractament físic per mitjà de la gimnàstica reeducativa i exercici terapèutic, la calor, el fred, la llum, les teràpies manuals, i l’electricitat. Entre els nostres objectius de tractament figuren l’alleujament del dolor, l’augment de la circulació, la prevenció i correcció o readaptació d’incapacitats, i la recuperació de la força, la mobilitat, la coordinació i la reeducació de la marxa.

Fisioterapia Amb Bon Peu

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

El drenatge limfàtic manual és una tècnica específica de massatge terapèutic que s'aplica sobre el sistema limfàtic per a afavorir la circulació i l'eliminació de líquids. Es realitza amb les mans mitjançant suaus moviments, lents i repetitius.

  • Ajuda a reabsorbir els líquids.
  • Millora la circulació sanguínia i limfàtica.
  • Restableix el flux limfàtic, produint una reducció del volum en cas d’edemes i en algunes inflamacions.
  •  Té una acció sedant sobre el dolor.
  • Contribueix a millorar les defenses de l’organisme.
  • Produeix un efecte calmant i relaxant, a causa d’efecte que té sobre el sistema parasimpàtic. Pel que es recomana per a situacions d’estrès.
Fisioterapia Amb Bon Peu

REHABILITACIÓ I READAPTACIÓ

Conjunt de tècniques i mètodes que tenen com a objectiu principal ajudar al pacient/esportista a adaptar-se a un estat físic i funcional adequats després d'haver patit un procés lesiu, o recuperar una funció o activitat del cos que ha disminuït o s'ha perdut després d'un accident o malaltia.

Fisioterapia Amb Bon Peu

PROTOCOLS DE PREVENCIÓ

Desenvolupar un programa d'exercici físic terapèutic personalitzat, en el qual es desenvolupin estratègies que facilitin la recuperació de la lesió i permetin una incorporació ràpida i segura l'activitat física, esportiva o laboral. També ens permetrà evitar futures lesions.

Fisioterapia Amb Bon Peu

MASSATGES

Són tècniques manuals que impliquen qüestions biològiques, mèdiques, psicològiques i d'altres àmbits. Es considera que els massatges poden ajudar la relaxació muscular, a alleujar dolors i a induir el somni.

Els massatges poden complir múltiples funcions:
· Terapèutics: milloren la circulació, contribueixen a recuperar la mobilitat i redueixen les malalties. Relaxen una zona tibant que pot derivar en una lesió. · Esportius: preparen a l'esportista per a la competició o després d'ella.
· Relaxants: brinden confort i regulen la tensió.

Logotipo Amb Bon Peu - Centre de podologia